Pharanormal Phenomena Scouts
Ogólnie temat jest prosty, wypad do mojej mamy znajomej w Gąbinie do domu, byłem tam z mamą gdyż mama jest kimś na miarę medium i wyczuwa takie rzeczy, lepsza niż mierniki EMP, domek jest z roku 1860, a więc powojenny, odnowiony, i mama i pani która była wcześniej stwierdziły obie że jest tłoczno w tym domu, gdzie tamta pani stwierdziła dokładnie że jest jak na dworcu kolejowym. Ponoć strych jest najgorszym miejscem no i przedpokój, przypominam że Gąbin to miasto w którym w swoim czasie to 85% mieszkańców to żydzi, wielokrotnie też w innym miejscu w Gąbinie widziano SS mana z psem ... warto zainteresować się domkiem no i mogiłą żydowską, jest takie miejsce w lesie że ponoć nawet jak jest w pizdu jasno to i tak promienie słoneczne jakoś "nie chcą" docierać.. ale mogiła to oddzielny temat.
Domkiem się zajmiemy, skoro dostaliśmy na nie zlecenie, a mogiły i inne rzeczy, to już na inny termin. Przed nami się nic nie ukryje, może być ciekawie
Niestety ten wypad się nie uda, gdyż tak jak napisał Genio, "Obecnie, tak, domek,mojej mamy znajomej odpada... rozmyśliła się i stwierdziła że lepiej nie wiedzieć pewnych rzeczy". Jednak mamy dwa inne pomysły na miasto Gąbin. Temat zamykam.